blueBAX ONE

Ellenőrizze egyszerűen, kényelmesen vállalkozása pénzügyeit!

Egyszerű - Gyors - Naprakész - Biztonságos - és nem utolsó sorban INGYENES

blueBAX ONE - ÁFA egyenleg, bevételek, kiadások áttekintése pillanatok alatt

ÁFA egyenleg – Bevételek – Kiadások áttekintése pillanatok alatt

Az általunk fejlesztett blueBAX ONE alkalmazással minden vállalatvezető néhány perc alatt ellenőrizheti vállalkozása pénzügyeit, az aktuális ÁFA egyenlegét, bevételeit, kiadásait és mindezt akár partnerek szerinti bontásban.

Legyen szó egyéni vállalkozásról, KKV-ről, a blueBAX ONE applikáció mindig kéznél van, amikor csak szükség van a vállalati pénzügyek ellenőrzésére.

A blueBAX ONE alkalmazás fejlesztésének kiindulópontja

Az online számla bevezetésével egyértelművé vált, hogy előbb vagy utóbb a NAV minden számlát látni szeretne. 2021. évtől minden magyarországi vállalkozásnak adatot kell szolgáltatnia a NAV részére, így minden belföldi adóalanynak kiállított számlát ellenőrizni tud az adóhatóság és megtalálható a rendszerében.

A fejlesztés kiindulópontja az volt, hogy egy olyan alkalmazást adjunk a cégvezetők kezébe, aminek a segítségével gyors áttekintéshez juthatnak a vállalkozásuk aktuális pénzügyi és adózási állapotával kapcsolatban. Az általunk fejlesztett alkalmazást kapcsoltuk össze a NAV rendszerével, így a blueBAX ONE-nal képesek vagyunk naprakész információt nyújtani minden cégvezető számára. Azon vállalkozások számára is, akiknek még nincs meg ehhez a megfelelő infrastruktúrájuk vagy rendszerük és azoknak is – mint kiegészítő szolgáltatás – akik a könyvelésüket már valamilyen ügyviteli rendszerben végzik.

Villámgyors, kényelmes megoldás anélkül, hogy bármiféle ügyviteli rendszert be kellene vezetniük. Nem kell a rendszert adatokkal tölteni, az alkalmazás letöltése és a regisztráció után a cégvezető már hozzá is férhet az adatokhoz: hogyan alakulnak vállalkozása bevételei, kiadásai és az aktuális ÁFA egyenlege egy adott ÁFA bevallási időszakban. Ugyanolyan adatszolgáltatási felületet használ, mint az online számlázórendszerek, tehát az adóhatóság adataiból dolgozik.

A blueBAX ONE applikáció minden hónapban órákat takarít meg a vállalatvezetőknek. Ezen információk eléréséhez többé nem kell felhívni a könyvelőt, nem kell belépni a NAV rendszerébe, hanem saját mobiltelefonjukon egyszerűen, azonnal áttekinthetik az adataikat.

Minden vállalatvezető álmát meg tudjuk valósítani a blueBAX ONE-nal:

naprakész információk gyorsan, kényelmesen, beruházás nélkül

Naprakész információk, ÁFA kimutatás gyorsan, kényelmesen, beruházás nélkül

A blueBAX ONE -t úgy alakítottuk ki, hogy képes napi szinten megjeleníteni az adott vállalkozás aktuális ÁFA egyenlegét attól függetlenül, hogy a vállalkozás havi, negyedéves vagy éves ÁFA-bevallásra kötelezett. Gyorsan, egyszerűen utánanézhetünk, hogy hogyan alakul az ÁFA-fizetési kötelezettségünk az aktuális hónapban, az előző hónapban vagy akár az aktuális negyedévben, ill. az előző negyedévben. 

Az applikáció áttekintési lehetőséget ad a kimenő számlák forgalmával kapcsolatban is: különböző diagrammos formában a cégvezető meg tudja nézni ezeknek az adatoknak az időszakos alakulását, valamint partnerek szerinti bontásban is képes az alkalmazás megjeleníteni az információkat, pl. legnagyobb partnere hány százalékát adta ki a bevételeinek.

Mivel a NAV-nál nincs kivétel, az adott cégnek a partnerei is adatszolgáltatásra kötelezettek az adóhatóság irányába, ezért pontos, aktuális információt kaphatunk a blueBAX ONE-nal arról is, hogy milyen beérkező számlákkal rendelkezik vállalkozásunk, azonnal láthatjuk az alkalmazásban, hogy milyen számla került kiállításra vállalkozásunk felé.

A kiadások esetében is – ahogy a bevételeknél – időszakos és partnerenkénti bontásban is szűrni lehet az adatokat.

blueBAX one - naprakész információk gyorsan, kényelmesen, beruházás nélkül

A blueBAX ONE tehát egy egyszerű eszköz, amiért a cégeknek nem kell fizetniük, nem igényel semmilyen beruházást vagy ügyviteli módosítást. Tiszta képet ad a vállalatvezetőnek, egyenesen a mobiltelefonján vállalkozása aktuális állapotáról. Az applikáció használata ingyenes, minden funkció az alapszolgáltatás része, célunk az értékes és hasznos információk adása.

Természetesen alkalmazásunk nem helyettesíti a könyvelőket, de segít időben észrevenni, ha valami nem úgy alakul, ahogy azzal a vállalatvezető számolna, így gyors beavatkozásra ad lehetőséget.

A blueBAX ONE-nal adatai biztonságban vannak, mivel közvetlenül a vállalkozás adatai kizárólag a NAV rendszerében és a vállalatvezető saját mobiltelefonján találhatók meg, köztes rendszeren nem kerülnek kiolvasható módon tárolásra.

A blueBAX ONE-ban ellenőrizhető adatok a vállalkozások értékes információi, ennek megfelelően is kezeljük őket:

 • biztonságos adatháló,
 • 100% NAV megfelelőség,
 • titkosítással ellátott biztonsági mentések,
 • nincsenek rosszindulatú szoftverekkel fertőzött hirdetések

Ha a felhasználó az applikáció használata közben problémába ütközne vagy bármilyen jellegű kérdése merülne fel, szakértőink mindig segítenek. Ebben az esetben a következő e-mail címre várjuk az észrevételeket, kérdéseket, segítségkéréseket:

ugyfelszolgalat@bluebaxone.com

Miért a blueBAX ONE?

 • Egyedülálló, hiánypótló alkalmazás
 • Egyszerű, ingyenes letöltés: Google Play Áruház, APP Store 
 • ÁFA egyenleg ellenőrzés pillanatok alatt. Minden vállalkozás elszámolása egyedi, ezért nem garantálhatjuk a 100%-ot, de egy nagyon pontos közelítő adatot tudunk adni azzal kapcsolatban, hogy milyen adófizetői kötelezettsége képződik egy adott hónapban, negyedévben a vállalkozónak.
 • Bevétel- és kiadáskontroll egy felületen
 • Díjmentes: nem igényel semmilyen beruházást vagy ügyviteli rendszerbevezetést
 • Gyors és kényelmes
 • Biztonságos
 • Szakértői ügyfélszolgálat e-mailen: ugyfelszolgalat@bluebaxone.com
blueBAX ONE MobilAPP

Az ingyenesen letölthető blueBAX ONE alkalmazást keresse a Google Play Áruházban és az App Store-ban!

Töltse le még ma mobiltelefonjára az ingyenes applikációt!

blueBAX-ONE-logo

A vállalati pénzügyek ellenőrzése a blueBAX ONE-nal egyszerűen megvalósítható, ehhez csak össze kell kötni az alkalmazást a NAV Online Számla rendszerével. Az összekötés többlépéses, ezért készítettünk hozzá egy rövid útmutatót, hogy könnyebb legyen.

MEGMUTATJUK AZ ÖSSZEKÖTÉS LÉPÉSEIT.

KÉRJÜK, NÉZZE MEG VIDEÓNKAT
VAGY TEKINTSE MEG A REGISZTRÁCIÓS ÚTMUTATÓT!

REGISZTRÁCIÓS ÚTMUTATÓ LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE
A blueBAX ONE ÉS A NAV ONLINE SZÁMLA RENDSZER ÖSSZEKAPCSOLÁSA

Kérjük, nyissa meg az alkalmazást a regisztrációs folyamat megkezdéséhez!

blueBAX-ONE-01

E-MAIL CÍM MEGERŐSÍTÉSE

A blueBAX ONE regisztrációs felületén kérjük, adja meg e-mail címét. Ezután e-mail fiókjába érkezik egy, az e-mail cím megerősítésére szolgáló e-mail. A megerősítéshez kattintson az e-mail-ben található linkre. Sikeres e-mail cím megerősítés után, kérjük, nyissa meg újra a blueBAX ONE alkalmazást a regisztráció folytatásához!
Nem érkezett visszaigazoló e-mail? Kérjük, ellenőrizze, hogy levelezőprogramja nem a „Spam” mappába továbbította-e levelünket.
Amennyiben nem érkezett meg az e-mail, abban az esetben kérjük, írjon az ugyfelszolgalat@bluebax.com e-mail címre!

blueBAX-ONE-02

CÉG HOZZÁADÁSA (első lépés)

A regisztráció további lépéseihez javasoljuk, hogy asztali számítógépen vagy laptopon nyissa meg a NAV Online Számla rendszer weboldalát
https://onlineszamla.nav.gov.hu
Az Online Számla rendszerbe történő bejelentkezéshez mindössze ÜGYFÉLKAPU adataira van szüksége!
2021. augusztus végétől ugyanis új fejlesztéseket vezetett be az Online Számla rendszerben a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV). Megszűnt a regisztráció, egyszerűsödött a belépés.
A felhasználók az Online Számla rendszer webes felületén a „BEJELENTKEZÉS" gombra kattintással a Központi Azonosítási Ügynökön (KAÜ) keresztül, az ügyfélkapus belépési adataikkal jelentkezhetnek be.
Az új fejlesztéseknek köszönhetően a felhasználók még egyszerűbben érik el az Online Számla rendszer felületét, és így könnyebbé válik az ingyenes blueBAX ONE mobiltelefon-alkalmazás regisztrációja is.
Felhívjuk figyelmét, hogy telefonján is be tud jelentkezni a NAV Online Számla rendszerébe és elindíthatja a blueBAX ONE alkalmazás és a NAV Online Számla rendszer összekapcsolását.

blueBAX-ONE-03

ÚJ TECHNIKAI FELHASZNÁLÓ LÉTREHOZÁSA A NAV ONLINE SZÁMLA RENDSZERBEN ÉS QR KÓD GENERÁLÁSA

A NAV Online Számla rendszerbe történő bejelentkezést követően a menüben a Felhasználók menüpontra kattintva, a Felhasználók listájáról ki kell választani az Új felhasználó létrehozása lehetőséget, majd hozzá kell adni az új Technikai felhasználót. Jelszó megadása és megerősítése után a rendszer automatikusan kitölti a Felhasználónév adatait. A Kulcsgenerálás lehetőség kiválasztása után QR kód generálása gombra kattintva generálni kell egy, az összekötéshez szükséges QR kódot.

blueBAX-ONE-04

NAV Online Számla rendszer – QR kód generálása folyamatábra

blueBAX-ONE-05

QR KÓD BEOLVASÁSA

Ezután megjelenik a képernyőn egy QR kód. A blueBAX ONE alkalmazásban található QR kód olvasó segítségével szkennelje be az adatokat. Az alkalmazás automatikusan kitölti a cég hozzáadás első lépésének hiányzó részeit.

blueBAX-ONE-06

ADATOK MÁSOLÁSA

Figyelem! Amennyiben számítógép nélkül, a telefonján szeretne bejelentkezni a NAV Online Számla felületére és így kívánja végrehajtani a lépéseket (ld.: folyamatábra), nincs más dolga, mint az új Technikai felhasználó létrehozása után átmásolni az adatait a blueBAX ONE alkalmazás megfelelő mezőibe!

blueBAX-ONE-07

CÉG HOZZÁADÁSA (második lépés)

A regisztrációs folyamat befejezéséhez kérjük, adja meg a vállalkozás adószámát (első nyolc számjegy), a technikai felhasználóhoz tartozó jelszót, valamint a cégnevet vagy rövid elnevezését, majd válassza a regisztráció befejezése gombot.

blueBAX-ONE-08

A blueBAX ONE ALKALMAZÁS KÉSZEN ÁLL A HASZNÁLATRA

A sikeres összekötést követően a blueBAX ONE alkalmazás rendelkezésre áll és már ellenőrizheti is vállalkozása adatait!

SEGÍTÜNK ÖNNEK

Probléma esetén kérjük, írjon nekünk az ugyfelszolgalat@bluebaxone.com e-mail címre!

Mik azok a cookie-k?
A cookie-k a felkeresett webhelyek által létrehozott fájlok. A böngészési adatok mentésével javítják az online élményt. A cookie-k segítségével a webhelyek bejelentkezve tarthatják Önt, emlékeznek a webhely-beállításaira és helyileg releváns tartalmakat biztosítanak.

A cookie-k (sütik) nem tartalmaznak személyes információkat, és nem alkalmasak az egyéni felhasználó azonosítására. A cookie-k (sütik) általában olyan egyéni azonosítót tartalmaznak – egy titkos, véletlenül generált karaktersort – amelyet az Ön eszköze tárol. Néhány cookie (süti) a honlap bezárása után azonnal megszűnik, néhány pedig hosszabb időre tárolásra kerül a számítógépeden.

A sütikkel kapcsolatos minden tevékenységet meggátolhat, a korábbi látogatásai során elhelyezett adatfájlokat törölheti. A cookie-k (sütik) kezelésének, tiltásának illetve törlésének módjáról a böngészője útmutatója ad eligazítást.